Stacks Image 706

KVALITET

Jeg har valgt birk som indvendig træsort i mine skabe. Den er kendetegnende for de Skandinaviske skove, og der er er ikke langt fra skov til savværk. Det gør træsorten meget bæredygtig.

SKABENE (korpus) er lavet af møbelplade. Massive træstykker, der er limet sammen på samme måde, som en stavlimet bordplade. Pladerne er fineret med fejlfri birk.
FORRAMMER udføres i massivt træ.
SIDER PÅ SKUFFER OG BAKKER udføres i massiv birk med svalehale samlinger. Bundene udføres i 5mm krydsfiner. Montering i skabene sker med friktionslette skinner af højeste kvalitet, alle med fuldt udtræk og soft-lock.
LÅGER udføres med rammer i massivt træ. Fyldninger udføres i materiale velegnet til den valgte låge.
HÆNGSLER gør en forskel! Med rammer i massivt træ er det problemfrit at montere hængslerne. Typen af hængsel afhænger af det ønskede design / udtryk.
EFTERBEHANDLING på indvendige skabssider og bakker sker med lak. Alle synlige overflader bliver håndmalet i ønsket farve.

PRODUKTION

Det har taget mig mange år at finde en virksomhed, der er i stand til at fremstille mine individuelle løsninger til en fornuftig pris og i den høje kvalitet, som jeg kræver.

For 4 år siden blev jeg introduceret til et velfungerende værksted i Letland. Et land der historisk er kendt for sine mange smukke bygninger i træ. Gennem de sidste år er et stort antal af værkstedets snedkere blevet fortrolige med mit design. Det er altid de samme snedkere der producerer, som også leverer og monterer.

PRIS

Mange fravælger en snedkerløsning da den på forhånd anses som værende for dyr. For at tilbagevise dette, har jeg et priseksempel her på min hjemmeside. Klik her for priseksempel.
Anne Nexøe – Larsen
Indretningsarkitekt, Designer